Veterinär Fredrik i Linköping

​I Östergötland finns det en ambulerande veterinär som till största delen tar hand om lantbruksdjur, men även mindre djur som hund och katt. Veterinär Linköping erbjuder vård till djur både i akuta fall dygnet runt och i förebyggande syfte. Vården av djuren sker i djurens hemmiljö, som är en trygg plats för djuren med en god veterinärkompetens och lättillgänglighet är det ett bra val av veterinärer i Linköping att kontakta Gårdsveterinärerna i Östergötland AB. 

Denna veterinär utför även rådgivning, stallkontroller och utfärdar EU-pass till djur. Veterinär Linköping hjälper även ovanliga djurslag som till exempel kameler och sjuka åsnor. Vanliga djurslag som katt och hund är också alltid välkomna och erbjuds till exempel vaccinationer och besiktning. Nötdjur erbjuds det mesta från stora operationer till provtagningar. Exportintyg och tandvård finns för hästar. 

Veterinär Linköping erbjuder ett stort utbud av tjänster till djur och även under jourtid.

Veterinären i Linköping

Gårdsveterinärerna i Östergötland AB är ett aktiebolag som bildades under 2015 och är sedan 2016 verksam med veterinär Fredrik Backlund. Han tog veterinärexamen januari 2016 i Uppsala och är sedan dess legitimerad veterinär. Han har även tillstånd till villkorad läkemedelsanvändning. Fredrik har ett stort intresse för stordjurs medicin och kirurgi. Han bor på sin familjegård i Småland och på fritiden jagar han med sin hund Viggo eller reser till varmare breddgrader. 

Veterinär Linköping har F-skattsedel och är ett momsregistrerat aktiebolag. Telefontiden är 08.00-09.00 måndag till fredag, men veterinär Linköping har även ett journummer att ringa dygnet runt alla vardagar. 

Denna veterinär har stort fokus på ett trevligt kundbemötande och djurens välbefinnande. Den ambulerande veterinären utför vård i djurets hem under trygga omständigheter med hög veterinärkompetens.