Insplanet – När du söker bra försäkringar

Insplanet är ett svenskt företag som jämför olika försäkringar som marknaden har att erbjuda. På denna plats kan du även köpa den försäkring som du hittar, efter en jämförelse som visat sig vara den bästa för just dig. Detta gör Insplanet till den mest kompletta svenska försäkringsförmedlaren online. Bolaget startades 1999 av de två entreprenörerna Richard Båge och Daniel Soussan, varvid den sistnämnda idag sitter som VD för bolaget.

Insplanets verksamhet går ut på att jämföra försäkringsbolag gentemot varandra, vilket du kan göra på nätet via Insplanets hemsida. Här får du direkt reda på vad som ingår samt vilka priser och vilken självrisk det medför att välja ett av de anslutna bolagens försäkringar. År 2012 fick Insplanet utmärkelsen som Årets Försäkringsförmedlare vid den årliga galan Insurrance Awards med orden ”Föregångare inom privatförmedling”. Detta gör Inplanet till ett säkert och stabilt val när du behöver förändra eller förnya din försäkringsportfölj till det bättre.

Hos Insplanet hittar alla en bra försäkring.

Insplanet har nu varit verksamt i över 15 år och sålt många försäkringar av alla slag till nöjda kunder över hela Sverige. 2011 försökte Insplanet också sig på att lägga till en funktion för jämförelser av olika elbolag och elavtal. Detta visade sig för tungrott och avvecklades samma år för att fortsätta koncentrera sig på enbart försäkringsbranschen. Idag är Insplanet proffs på alla typer av försäkringar. Här hittar du möjligheter att jämföra bilförsäkringar, motorcykelförsäkringar, hem- och villaförsäkringar samt även person- och olycksfallsförsäkringar.

Det gör att Insplanet blir ett naturligt val när det kommer till att enkelt jämföra olika försäkringar från olika försäkringsbolag. Det är enkelt, det går fort och det är definitivt mycket roligare än att springa runt på varenda försäkringsbolag eller sitta flera timmar i telefonen för att hitta den bästa försäkringen. Något som också är bra med Insplanet, är att de verkligen skriver om försäkringar och har mycket informativa artiklar där du som vill verkligen kan få veta det som behövs om försäkringar.